Uusi tapa ajatella valaistusta


Suomalainen SNEP® on joustava ja turvallinen valaistusratkaisu teollisuushalleihin, myymälöihin, varastorakennuksiin, liikunta- ja pysäköintitiloihin sekä julkisiin tiloihin. SNEP®-valaistuksella lisätään tuottavuutta, tehokkuutta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tuotteet saadaan näkyviin, jolloin ne ovat houkuttelevia ja myyviä. SNEP®-valaistuksella luodaan tunnelmia, ohjataan ihmisiä ja kerätään tietoa ympäristöstä ja ihmisten liikkeistä.

Suunnittelijan, arkkitehdin ja urakoitsijan tarpeisiin

Energiatehokas ja huoltovapaa SNEP®-valaistus on suunniteltu ja valmistettu energiaa säästävästä kierrätysalumiinista. Tarkoin valitut huippulaatuiset komponentit täyttävät tiukimmatkin vaatimukset ja odotukset kustannustehokkaasti – ilman kompromisseja.

SNEP vastaa valaistussuunnittelijoiden, arkkitehtien, urakoitsijoiden, rakennusliikkeiden ja kiinteistönomistajien tarpeisiin – käyttäjiä unohtamatta.

SNEP on modulaarinen konsepti, jossa komponenttien määrä on poikkeuksellisen pieni.

Räätälöi tilaan sopiva valaistusratkaisu

SNEP tarjoaa ratkaisun valaistukseen haastavissakin olosuhteissa ja eri asennuskorkeuksissa mm. optisten vaihtoehtojen ansiosta. Linear-tuotevalitsimen avulla voit räätälöidä kohteeseen ja tilaan sopivan yksilöllisen valaistusratkaisun. Muutamien perustietojen avulla voimme auttaa pyytämään lisätietoja, tarjouksen tai suunnitella valmiin tuoteratkaisun. SNEP-valaisimet valmistetaan tilauksesta kohteeseen sopivaksi.
 

Tutustu Linear-tuotevalitsimeen

Tuotteet

SNEP Mode C
Close

SNEP® Mode C – Uusi tapa ajatella kokonaisuutta

SNEP Mode C:n käyttökohteita ovat esimerkiksi kauppa- ja liiketilat, logistiikkakeskukset, varastotilat, teollisuushallit ja urheilutilat.

Modulaarisen ja monipuolisen valaisimen avulla voidaan valaista suuria pintoja leveällä valonjaolla tai tuoda tehokkaasti epäsymmetrisellä optiikalla laadukasta valoa pystypinnoille.

Esimerkiksi kauppaliikkeissä hyllyvälioptiikalla saadaan tuotteet näkyviin energiatehokkaasti ja ilman häikäisyä.

Materiaalipankki

SNEP Mode Z
Close

SNEP® Mode Z – Valaisin haastaviin olosuhteisiin

SNEP® Mode Z on kustannustehokas ja monipuolinen yleisvalaisin teollisuuteen, kunnossapitoon sekä varasto- ja pysäköintitiloihin.

Kosteus- ja pölysuojattu IP65-luokan valaisin kätkee kestävän muovikuoren sisään alumiinisen SNEP® Mode CORE -rungon, joka toimii alustana laadukkaille LED-komponenteille, optiikalle sekä liitäntälaite- ja kytkentävaihtoehdoille.

Leveä valonjako tuo tasaisuutta mataliinkin tiloihin.

Materiaalipankki

SNEP Mode CT
Close

SNEP® Mode CT – Valotehoa korkealta

Hyvän valontuoton ansiosta SNEP® Mode CT -valaisimet soveltuvat erinomaisesti valaisemaan korkeita tiloja.

Valaisin tuottaa optisesti laadukasta valoa energiatehokkaasti esimerkiksi logistiikkahalleihin, hyllyväleihin, teollisuuteen ja urheiluun.

SNEP® Mode CT toimii eri teholuokilla, optiikoilla ja tuotemitoilla joustavasti ja erittäin kustannustehokkaasti. Valaisin soveltuu sekä uudiskohteisiin että haastaviinkin saneerauskohteisiin.

SNEP Mode X
Close

SNEP® Mode X – Valaisinten raskasta sarjaa teollisuuteen 

SNEP® Mode X on valaisin raskaan teollisuuden vaativimpiin olosuhteisiin, kuten saha-, paperi- ja prosessiteollisuuteen, huolto- ja kunnossapitohalleihin sekä autopesulinjoihin.

Huippuluokan mekaaniset vaatimukset täyttävä valaisin on erinomainen valinta myös julkisiin terminaaleihin, tunneleihin ja katoksiin.

SNEP® Mode X on kehitetty erityisesti kosteisiin, likaisiin, kylmiin ja lämpimiin tiloihin yhteistyössä teollisuusasiakkaiden kanssa.

Materiaalipankki

SNEP Mode CR
Close

SNEP® Mode CR – Modernia ilmettä valoviivalla

SNEP® Mode CR on jatkuva integroitava valoviiva, jolla saadaan kohteeseen raikasta ja yhtenäistä ilmettä. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kauppakeskukset, julkiset tilat, kauppaliikkeet ja käytävät.

SNEP Mode CR:n avulla kohteeseen voidaan tuoda joustavasti juuri oikea määrä valoa.

Matalarunkoinen valaisin toimii tyylikkäästi dekoratiivisessa valaistuksessa, korkeaa valontuottoa vaativissa olosuhteissa ja ahtaissakin alakatoissa.

SNEP Linear S
Close

SNEP® Linear S – Joustava valaistus kohteen ehdoilla

SNEP® Linear S on suunniteltu tuotantotilojen, myymälöiden ja muiden suurten tilojen valaistusratkaisuksi.

Tyylikäs ja vankkatekoinen valaisin voidaan laadukkaan optiikan avulla muokata lähes kaikkiin saneeraus- ja uudiskohteisiin.

Monipuoliset asennus- ja kytkentätavat sekä tehoversiot takaavat joustavan kohteeseen sopivan valaistuksen. Valaisimen valoteho on jopa 165 lm/W. Linear S täyttää urheilutilakestotestin vaatimukset.

Tutustu tuotevalitsimessa

Materiaalipankki

SNEP Mode CO
Close

SNEP® Mode CO – Tyylikäs toimistovalaisin

SNEP® Mode CO tarjoaa vankkaa SNEP-laatua toimisto-, koulu- ja oppilaitosympäristöön sekä kokoonpanolinjoille. Niukkalinjaista ja selkeää skandinaavista muotoilua edustavassa valaisimessa on tyylikäs alumiinirunko.

Huippuluokan optisen rakenteen ansiosta SNEP® Mode CO on käyttökelpoinen erityisesti kohteissa, joissa on korkeat vaatimukset kiusahäikäisyn minimoinnille. Valaisinta saa anodisoituna harmaana, valkoisena ja mustana.

SNEP Linear SR
Close

SNEP® Linear SR – Ramppiratkaisu myymälöihin

Linear SR on kustannustehokas ramppivalaisin, joka soveltuu erityisesti myymälöiden ja muiden suurten tilojen kustannustehokkaaksi valaistusratkaisuksi.

Kierrätysalumiinista valmistettu valaisin voidaan asentaa ja kytkeä usealla eri tavalla, minkä ansiosta valaistus palvelee joustavasti asiakkaan tarpeita.

Optiikkavaihtoehtojen ansiosta valaisinta voidaan käyttää hyvinkin erilaisissa kohteissa. Linear SR täyttää urheilutilakestotestin vaatimukset.

Tutustu tuotevalitsimessa

Materiaalipankki

SNEP-valaistuskohteita